Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η πιο όμορφη 11αδα που έχουν παρελάσει από τα Ελληνικά γήπεδα. (pics)

Η 11αδα των Ελληνικών γηπέδων!!!


Είναι πολλές οι φορές όπου βλέπουμε από τις τηλεοράσεις μας τους κάμερα μαν να ψάχνουν τις κερκίδες του γηπέδου ως που να βρουν μια καλή παρουσία (θηλυκού τύπου πάντα).



Εμείς ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε την καλύτερη 11άδα που πέρασε από τα Ελληνικά γήπεδα:

Όλοι μας γνωρίζουμε το μοντέλο Σκλεναρίκοβα. Η παρουσία της στα γήπεδα της Ελλάδας για να καμαρώσει τον πρώην της Καρεμπέ μόνο απαρατήρητη δεν περνούσε.










Φανατικός φίλαθλος του Ολυμπιακού είναι η κουμπάρα του Μανιάτη Δούκισσα Νομικού












Η παρουσία της Βαλεντίνας Τσεπάνου στο στάδιο Καραϊσκάκη ήταν σύντομη όπως και η σχέση της με τον επιθετικό της ομάδας Ραφίκ Τζεμπούρ. Πάντως δηλώνει φανατική Ολυμπιακός παρά τον χωρισμό της











Μαρίνα Τσαλή: Η γνωστή άγνωστη σε όλους μας ήταν η διερμηνέας του Ερνέστο Βαλβέρδε και τώρα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.











Το γνωστό μοντέλο σε όλους μας Έλενα Ασημακοπούλου και σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Μπρούνο Τσιρίλο.









Ιωάννα Λίλη σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ αλλά και προέδρου της ομάδας Θεόδωρου Ζαγοράκη.











Η Σάσα Μπάστα πέρασε σύντομα από το ΟΑΚΑ όπως και από την καρδιά του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και νυν της Ρόμα Παναγιώτη Ταχτσίδη














Γωγώ Μαστροκώστα η σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή της Ένωσης έδεινε πάντα το παρόν στο γήπεδο του ΟΑΚΑ για να στυρίξει τον σύντροφο της καρδιάς της.









Η τραγουδίτρια και πρώην κυρία Πρόεδρου της ΑΕΚ Δέσποινα Βανδή μαζί με το παιδάκι της φορόντας την μπλούζα του πατέρα του Νικολαϊδης.










Η Εβραία Άντι Σούμ κόρη του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού Ιτζάκ Σούμ αναστάτωνε τις Πράσινες κερκίδες με την παρουσία της.

















Και φυσικά τελευταία αφήσαμε την δικιά μας Ντορέτα Παπαδημητρίου πρώην γυναίκα του προέδρου της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Η Ντορέτα Παπαδημητρίου έδινε πάντα το παρόν μαζί με τον πρώην σύζυγο της στο γήπεδο της ΑΕΛ.







Δεν υπάρχουν σχόλια: