Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Δείτε πόσα ζήτησε ο Mr Pila για το ARENA!!!

Σημαντική συνάντηση με τον Μίμη Τσακμακίδη, είχε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, με αντικείμενο συζήτησης, το προπονητήριο των Δένδρων αλλά και το AEL FC ARENA.




O νέος μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της Α.Ε.Λ συζήτησε με τον εκπρόσωπο στην Λάρισα του Πηλαδάκη και του έκανε γνωστή την πρόθεσή του, ακόμη και να αγοράσει το αθλητικό κέντρο των Δένδρων. 

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας έκανε συγκεκριμένη προσφορά, την οποία ο Μίμης Τσακμακίδης δεσμεύτηκε να μεταφέρει άμεσα στον Κώστα Πηλαδάκη και να έχει απάντηση άμεσα.

Πέρα από το φλέγον ζήτημα του προπονητηρίου, ο κ. Πλεξίδας συζήτησε και για τη χρήση του AEL FC ARENA, όπου του μεταφέρθηκε ότι η πλευρά Πηλαδάκη έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, οι οποίες μάλιστα φτάνουν τις 350-400 χιλιάδες ευρώ, εκτός των παγίων εξόδων. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αρχική προσφορά Πλεξίδα (για 20% επί των εισιτηρίων και 20% των διαφημίσεων) προφανώς και δεν γίνεται αποδεκτή από τον Κώστα Πηλαδάκη και έτσι οι διαπραγματεύσεις θα κινηθούν σε νέα δεδομένα, πιστεύουμε καλόπιστα και από τις δύο πλευρές.

Οι πρώτες πληροφορίες δεν αναφέρουν πλήρως την πρόθεση Πηλαδάκη για τη χρήση των κυλικείων, σουιτών και μπαρ, κάτι που σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο στην όποια συμφωνία, ειδικά στην περίπτωση που τα τελευταία δεν παραχωρηθούν για εκμετάλλευση στην πλευρά Πλεξίδα.

Τέλος, ο ιδιοκτήτης της Α.Ε.Λ ζήτησε να κάνει προσφορά και για το λεωφορείο, ωστόσο του έγινε γνωστό ότι έχει ήδη εκποιηθεί και έτσι ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα πρέπει να ψάξει αλλού για τις μετακινήσεις της ομάδας την επόμενη σεζόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: